fredag den 27. januar 2012

Sæson 2012

Vi havde egentligt drømt om at starte 6 januar med 200 km i Italien. Vi havde ikke kørt tilstrækkeligt antal basis km og måtte opgive dette.

Næste plan var at køre 200 km løb i Athen og Lissabok den 4 & 11 Februar. Der skete blot det at jeg fik en fiber sprængning i baglåret den 9/1 og derfor ikke kunne klare opgaven.

Nu er planen så at køre 200 & 300 km i Hovedstaden den 17 & 24/3. Dette som optakt til at vi skal køre Arrow til York - en slags 24 timers brevet for hold på min tre cykler eller max fem cykler, antallet af personer underordnet  - med frit valg af rute. Vi bliver 5 tandemer og derfor istand til at holde en rimelig fart, uden alt for stor idsats fra vores side... det givermere tid til gennemførte restaurationsbesøg og til iøvrigt at være sociale.  Der er via YACF - en engelsk baseret internet cykelklub vi er medlemmer af - at vi har fundet frem til de øvrige i vores team.

Et tilsvarende løb bliver holdt i norden: Fleche Nordica den 17/5 tror jeg det er. Igen er er mulighed for at lægge en spændende rute og derpå sammenligne med de øvrige deltagere: det er måske netop det der er vigtigst i sådan en slags løb udover at kunne holde sammen over de 24 timer.


Ingen kommentarer: