lørdag den 4. maj 2013

200 & 300 km breveter 2013

Efter to 200 km breveter ( fra Nærum og Slagelse) samt en 300 km brevet ( fra Nærum) har vi her  nu planlagt en pause inden en 400 km. Imidlertid spændte vi måske buen for hårdt, for jeg røg ned med forkølelse og det er jo det der kan ske hvis immunsystemet bliver for hårdt udfordret af langdistance idrætten.

200 km turene gik glimrende, men det var klart at 300 km turen var hård for alle: dervar en del modvind på vej fra Nærum til Mørkøv over Roskilde. Allerede i Mørkøv efter 100 km var vi mange der var godt solgte. Egentlig kunne man godt have stoppet dér. Så gik turen mere mod syd og solen kom frem, vinden i ryggen - og snart var der snart mere kraft igen. Det var der brug for fra Gørlev mod Kalundborg, hvor der var modvind og mere åbne marker langs den relativt store vej - resten af turen foregik langs mindre veje. I Roskilde fik vi spist og derfra kørte vi mod Asnæs i skrå medvind. I Asnæs havde vi forventet at skulle over en af de store bakker, men det varen misforståelse: efter at have ahndlet og gemt bonen istedet for at stemple i brevetkortet som kontrol, hvilket vi plejer at gøre, måtte vi i Asnæs bruge en anden kontrolform - de skal jo kunne se vi har været der.

Fra Asnæs sydover mod Mørkøv i ren medvind. 200kmkørt i Mørkøv og vi kørte mod øs over midtsjællands bakker til Roskilde. Vinden hjalp os lidt over bakkerne. På en af dem mødte Alex der havde arrangeret turen os med drikkevarer. Han havde dog ikke taget en fysioterapeut med. Over Roskilde og hjem. 300 km. Og jeg havde undervejs haft smerter i lårmuskler som jeg ikke plejer at have - smerter i lænden etc. Senere fandt jeg ud af at det var en forkølelse der var igang.

Ingen kommentarer: